Посветените в  нумерологията знаят, че  на всеки човек се контролира

...
Посветените в  нумерологията знаят, че  на всеки човек се контролира
Коментари Харесай

В сънищата ви често се появяват числа? Ето какво означават

 i

Посветените в  нумерологията знаят, че  на всеки човек се управлява от цифри. Затова не е изненадващо, че те интензивно проникват в нашите гени.

Тълкуването на сънищата е на две равнища: то не е комплицирано, в случай че сънуващият ясно си спомня цифрата, и е затруднено, в случай че числата са няколко и не са запомнени доста ясно. Във втория случай ще би трябвало да разчитате  главно на интуицията си, като сравнявате детайлите на съня с действителността.

Ясно видянотo съответно число в  съня е прекрасен  знак: замисленото със  сигурност ще се случи, всички проекти ще се  осъществят.

Ако в съня си сте видели нула, това значи, че в действителността ще бъдете разочаровани.
1 – знак на самотност или самодостатъчност;
2 – нужда да изберете (едно от две);
3 – финансова печалба;
4 – цялостна независимост на деяние, промени в живота към по-добро;
5 – оценка „ отличен “ за  вашите действия;
6 –  има смисъл да не се доверявате доста на хората, с цел да не попаднете в положение на зависимост;
7 – нужда от  възобновяване на хармонията на душата и тялото, баланс на духовно и материалнo;
8 – знак на мъдрост,  знак на затворен цикъл, безконечност, дава обещание наслаждение и успех;
9 – знак за „ финален скок “ по пътя към задачата, в случай че не го извършите, по-късно ще съжалявате за пропусната опция цялостен живот.

Големите цифри мога да се възприемат като набор от единични числа и да  се сумират (например 134 – това е  1 + 3 + 4 = 8).

Записване цифри насън

„ В съня си пишех цифри на хартия. Изписах  целия лист. Дали  решавах  сложна  задача, или някакви калкулации правех, не знаем. Помня единствено, че писах и зачертавах непрестанно. Какво значи това? “

Писане на цифри насън символизира дисциплината и педантичността на сънуващия, които ще му оказват помощ в живота, в случай че в съня си написа без  корекции, и ще му попречат, в случай че написа безредно и поправя. Решаване на  уравнения – нескрито му следва да вземе  значимо решение, което може да промени живота му.

И затова  би трябвало да се концентрира оптимално и да не се разсейва по дреболии. Зачертаване цифри на хартия или на дъска може да значи разкриване и премахване на собствените  неточности.

Четни  и нечетни цифри

„ Сънувах, че класифицирам на купчини картончета с цифри номера. Каква беше задачата на това-  не знам. Що за сън? “.

Това значи, че нескрито има проблем с избора, комплициране пред няколко разновидността, липса на убеденост в правилността на решението.

Четните цифри са знак на триумф във всички каузи, шансът е на страната на сънуващия, и никой и нищо няма да му  попречи да  реализира задачата си.  Нечетните са знак на трудност и провокациите, които скоро ще се появят в действителността.

Едноцифреното число е знак на проблеми, които се  вземат решение елементарно, единствено с една единствена стъпка.
Многоцифрените  демонстрират, че следва усърдна работа.

Светът на числата е неограничен и многозначен. Да се интерпретират  сънища, в които има цифри, е и просто,  и мъчно. Те  изискват знания в  нумерологията, задействане на интуицията и логиката.

Но в случай че изкуствено не се усложнява тълкуването им, а се  вземе поради най- първото усещане, което непосредствено се е появило при събуждането, доста детайли от съня ще са  ясни и разбираеми.

Британски психолози разкриха смисъла на сънищата

 

Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и описа какво значат те. Според проучването  в листата влизат: непозната…

Цялата публикация

Това, което ви се коства, че е по този начин – в действителност не ви се коства. Точно по този начин е!

 

В  връзките е доста значимо да се ориентирате даже не по формалните признаци на благоденствие, а по личните си чувства. Нашият мозък, абсолютно, следи всичко, което се случва, и дори…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР